housetrip reviews

nederlands deutch francais espanol italiano greece finland china russia japan turkije arabic         klik op foto's ter vergroting                
home

prijzen

locatie

eco-tour

FAQ

contact

gastboek

linken

housetrip reviews


B&B woonschip Ms. Luctor


           

Westerdok


Met zijn rijke scheepvaardhistorie, (Voor meer details, klik hier.) in het centrum van Amsterdam, is het Westerdok een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Een verrassend rustige en veilige enclave, vlak bij Centraal Station, met café's, restaurants, bioscopen en winkelstraten om de hoek. De haarlemmerstraat is onlangs uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Amsterdam, en de ook de Jordaan is een leuke wijk om te wandelen of fietsen, en daarbij talloze winkeltjes en restaurants te bezoeken. De noordermarkt, hier om de hoek, is een begrip!
Het Anne Frank museum is dichtbij, en het recent geopende REMeiland restaurant, (een oude piratenzender uit de noordzee, staat nu op een meesterlijke lokatie vlakbij.
En vanuit Centraal Station zijn alle musea snel en makkelijk bereikbaar. Maar met onze fietsen bent u er ook zo, bij het the Rijksmuseum, van Gogh museum, Rembrand huis, en het net weer geopende Stedelijk museum. Voor muziek liefhebbers is er genoeg keus: het Concertgebouw , Paradiso (pop and rock), of Muziekgebouw aan het IJ (modern en jazz). Je kunt de stad ook vanuit een ander perspectief bekijken, bijvoorbeeld vanuit onze Canadese kano, of na een bezoek aan de heineken experience! Alles goed te doen, ook met onze Van Moof Fietsen. Speciale expertise over de architectuur, eten, boottochten e.d. vindt u hier: find expertise En dit brengt u wat meer buiten de platgetredene toeristische paden: expats choice

Amsterdam openbaar vervoer en parkeren

Pareren is altijd wel mogelijk bij de boot, maar duur! Dit is de oplossing: betaalbare parkeergarage vlakbij de boot. (wel reserveren! Vanaf hier eenvoudig vervoer met de tram naar c.s.


westerdok from above
restaurant open, klik voor vergroting
Restaurant: "Open" is gevestigd op een vooroorlogse opengedraaide spoorbrug, hier om de hoek.

gracht amsterdam, klik voor vergroting
prinseneiland, click to enlarge
Bruggetjes van de Westelijke eilanden, aan de overkant.
Op Prinseneiland lijkt de tijd soms te hebben stilgestaan... 	het schip ligt ingevroren,klik voor meer winterplaatjes.
Van boord stappen en meteen kunnen schaatsen! Klik voor meer winterse taferelen...